Turkije staart

Kalkoenstaart-Trametes Versicolor
TURKIJE STAART
Trametes Versicolor

Kalkoenstaart, ook bekend als de Coriolus, is een polyporusschimmel die groeit op stervende bomen en rottende boomstammen of stronken in gematigde bossen over de hele wereld. Het dankt zijn naam aan de gelijkenis die het vertoont met de staart van een wilde kalkoen. De gegevens over het eerste gebruik dateren uit de 15e eeuw, tijdens de Ming-dynastie in China.

Het is één van de meest uitgebreid onderzochte (medicinale) paddenstoelen. In Japan en China worden medicijnen afgeleid van Turkey Tail gebruikt om het lichaam te helpen bij de behandeling van bepaalde ziekten. De actieve componenten hebben een grote impact op virusziekten, maar zijn ook aanwezig in goedgekeurde kankerbehandelingen die in China en Japan worden gebruikt. Vanwege de EU-wetgeving is het niet toegestaan ​​om claims te maken over alle mogelijke voordelen van medicinale paddenstoelen, waaronder Turkey Tail.


Belangrijkste actieve componenten

Dit is een volledig spectrumextract gemaakt van het vruchtlichaam van de paddenstoel. Het heeft een zeer hoog gehalte aan polysachariden bèta-glucaan, krestin en peptide. *


Let op, gebruik niet :

- Tijdens zwangerschap of borstvoeding

- Onder de 18 jaar

- Als u allergisch bent voor één van de ingrediënten of voor paddenstoelen

- In geval van een medische aandoening of medicijngebruik dient u een arts te raadplegen voordat u Turkey Tail gebruikt.

Al onze paddenstoelen worden gekweekt op een zorgvuldig geselecteerde substraatsamenstelling, gemaakt voor de specifieke behoeften van de paddenstoel en zijn mycelium. De samenstelling wordt elke batch opnieuw beoordeeld om een ​​gezonde groei en actieve verbindingen te garanderen. De extracten worden geproduceerd in Zwitserland en worden gemengd en gebotteld in Nederland. De extractieprocedure is gebaseerd op een combinatie van hydro- en alcoholische extractiestappen met behulp van ultrasone technologie, waardoor extracten over het volledige spectrum worden gegarandeerd. Wij zijn HACCP-gecertificeerd en al onze producten zijn strikt veganistisch. Wilt u meer weten over ons productieproces? Bezoek dan onze pagina 'productieproces '.

Wil jij onze paddenstoelen testen? Koop onze samplekit!