Cordyceps

Codyceps-Codyceps Sinensis
CORDYCEPS
Cordyceps sinensis
Sommigen van jullie weten misschien dat deze paddenstoelen groeien op de vruchtlichamen van dode insecten. Dit zou betekenen dat het proces van het maken van deze paddenstoelen niet veganistisch is. Deze paddenstoelen worden echter in een laboratorium gekweekt op speciaal materiaal, waardoor de sporen kunnen groeien, zonder dat er dode/dode insecten verzameld hoeven te worden.
Deze paddenstoel zorgt ervoor dat uw bloed meer zuurstof opneemt en daarom kan het nemen van een dagelijkse dosering van de extracten u helpen uithoudingsvermogen op te bouwen en uw atletische prestaties te verbeteren. Ze ondersteunen ook een mannelijke en vrouwelijke geslachtsdrift en prestaties.
Actieve componenten:
- Nucleosidederivaten
- Polysachariden

Al onze paddenstoelen worden gekweekt op een zorgvuldig geselecteerde substraatsamenstelling, gemaakt voor de specifieke behoeften van de paddenstoel en zijn mycelium. De samenstelling wordt elke batch opnieuw beoordeeld om een ​​gezonde groei en actieve verbindingen te garanderen. De extracten worden geproduceerd in Zwitserland en worden gemengd en gebotteld in Nederland. De extractieprocedure is gebaseerd op een combinatie van hydro- en alcoholische extractiestappen met behulp van ultrasone technologie, waardoor extracten over het volledige spectrum worden gegarandeerd. Wij zijn HACCP-gecertificeerd en al onze producten zijn strikt veganistisch. Wilt u meer weten over ons productieproces? Bezoek dan onze pagina 'productieproces'.

Wil jij onze paddenstoelen testen? Koop onze samplekit!