Lion's Mane


LEEUWEN MANEN- Hericium Erinaceus

Lion's Mane

Hericium Erinaceus

Lion's Mane, ook wel de apenkop genoemd, is een hydnoïde schimmel, wat betekent dat hij zijn sporen op de tand/hanger produceert als dikke, hangende haren. Het is een eetbare paddenstoel die groeit in Noord-Amerika, Europa en Azië. Het heeft een lange geschiedenis van gebruik in de traditionele Chinese geneeskunde. Er wordt gezegd dat het al meer dan 2000 jaar door boeddhistische monniken in China wordt gebruikt om de focus en denkkracht te vergroten, de meditatiepraktijken te verdiepen en een heldere geest te verkrijgen. De paddenstoel heeft invloed op de groei en van de zenuwen en herstelt en wordt daarom gebruikt om de focus te verbeteren.

 


Belangrijkste actieve componenten

Dit is een volledig spectrumextract gemaakt van het vruchtlichaam van de paddenstoel. Het heeft een zeer hoog gehalte aan polysachariden (vooral bèta-glucaan) en diterpenen, hericenonen en erinacines .


Let op, gebruik niet :

- Tijdens zwangerschap of borstvoeding

- Onder de 18 jaar

- Als u allergisch bent voor één van de ingrediënten of voor paddenstoelen

- In geval van een medische aandoening of medicijngebruik dient u een arts te raadplegen voordat u Turkey Tail gebruikt.

 

Al onze paddenstoelen worden gekweekt op een zorgvuldig geselecteerde substraatsamenstelling, gemaakt voor de specifieke behoeften van de paddenstoel en zijn mycelium. De samenstelling wordt elke batch opnieuw beoordeeld om een ​​gezonde groei en actieve verbindingen te garanderen. De paddenstoelen worden in Zwitserland gekweekt en geëxtraheerd en in Nederland gemengd en gebotteld. De extractieprocedure is gebaseerd op een combinatie van hydro- en alcoholische extractiestappen met behulp van ultrasone technologie, waardoor extracten over het volledige spectrum worden gegarandeerd. Wij zijn HACCP-gecertificeerd en al onze producten zijn strikt veganistisch. Wilt u meer weten over ons productieproces? Bezoek dan onze pagina ' productieproces '.

Wil jij onze paddenstoelen testen? Koop onze samplekit!