Hoe u uw extracten kunt doseren

HOE UW EXTRACTEN DOSEERT
De reden dat de Opus(15)-extracten in vloeibare (tinctuur)vorm verkrijgbaar zijn, is omdat wij van mening zijn dat onze klanten op deze manier beter kunnen doseren. Medicinale paddenstoelen hebben allemaal verschillende gezondheidsvoordelen. De medicinale doeleinden die iemand kunnen helpen bepaalde symptomen van pijn of ziekten te verminderen, kunnen worden bereikt door een bepaalde hoeveelheid paddenstoelen te verkrijgen.
Als je wilt weten welke paddenstoelen je helpen bepaalde gezondheidsvoordelen te bereiken, raden we je aan om wat online onderzoek te doen of de volgende boeken te lezen die ook verkrijgbaar zijn in de Opvs15.com-winkel.
Voor dagelijkse vitamines die gezondheidsvoordelen hebben voor bepaalde organen of lichaamsdelen of psychische aandoeningen kan het zo zijn dat u het equivalent van 1-2 gram verse paddenstoelen per dag moet innemen, terwijl als u iets wilt genezen of een medicijn wilt hebben impact zou je het equivalent van 3,5-5 gram verse champignons per dag moeten nemen.
Een pipet:
Een pipet bevat 0,7 ml = het equivalent van 0,7 gram verse champignons.
Vitamine/voedingsdoel:
Wanneer u uw dagelijkse dosering op vitamineniveau wilt nemen, neem dan 1 tot 2 pipetten.
Medicinaal doel:
Als u uw dagelijkse dosis voor medicinale doeleinden wilt innemen, neem dan 5 tot 7 pipetten.
Hoe een standaard dosis van 0,7 ml eruit ziet:
pipet diagram
De getoonde pipetten bevatten beide 0,7 ml paddenstoelenextract in het buisje. Dit is het standaardvolume dat een rubberen dop in de buis trekt. 0,7 ml paddenstoelenextract komt overeen met 700 mg verse paddenstoelen.

Wil jij onze paddenstoelen testen? Koop onze samplekit!