Charley's favoriet

CHARLEY HUF's favoriet: REISHI

Eén van onze favoriete therapeutische salons is toch wel de Bindweefsel Bar (vertaald uit het Nederlands: de Cosmetic Deep Tissue Massage Bar). Het behandelmenu bestaat uit gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages en acupunctuur. De gezichtsbehandelingen en lichaamsmassages zijn niet alleen reguliere behandelingen, maar lijken meer op een cosmetische deep tissue massage. De masseuse zal op een speciale manier over uw huid wrijven en knijpen, zodat er een soort “minitrauma” ontstaat dat uw lichaam dwingt een deel van uw huid te genezen. Hierdoor wordt uw losse huid dikker en ziet er daardoor strakker, voller en beter uit. Sommigen noemen het “natuurlijke Botox” vanwege de manier waarop uw gezicht eruit ziet, maar waar Botox uw spieren zal verdoven, zullen cosmetische deep tissue massages uw weefsel activeren en daardoor uw huid herstellen en verjongen. We raden het ten zeerste aan voor degenen onder u die ook geloven in natuurlijke schoonheid en schoonheid die van binnenuit komt.

We hebben Charley, de eigenaar van de Bindweefsel Bar, acupuncturist, visagist en schoonheidsspecialiste gevraagd welk van de paddenstoelsupplementen haar favoriet is, en dat is Reishi.

“We hebben gezien dat deze paddenstoel al behoorlijk populair is onder degenen die zich bezighouden met homeopathische of alternatieve geneeswijzen. Het ontspant, het helpt ons te beschermen tegen barre weersomstandigheden door ons een immuunboost te geven en, heel belangrijk, het staat bekend als de anti-aging paddenstoel. De meeste van mijn klanten komen hier om hun gezicht te verjongen door middel van de bindweefselmassage, een ijdelheidsbehandeling. Dus als mensen hier zijn voor hun schoonheidsbehandelingen, zijn ze meer geïnteresseerd in schoonheidsgerelateerde paddenstoelensupplementen. Ik vertel ze dat ze ze moeten proberen en ze komen altijd terug voor meer. De paddenstoelen zijn niet alleen goed voor het uiterlijk, maar zorgen er ook voor dat mensen zich gezonder en energieker voelen. Deze paddenstoel heeft ook anti-histamine eigenschappen en ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor mensen met een gevoelige huid geen huiduitslag of roodheid zullen ervaren.”

<Klik hier voor meer info.

Wil jij onze paddenstoelen testen? Koop onze samplekit!