Chaga- Testrapport

De chaga-paddestoel wordt doorgaans aangetroffen op berkenbomen op het noordelijk halfrond, in koudere klimaten, en wordt al eeuwenlang als kruidengeneesmiddel gebruikt. Chaga staat bekend als het 'zwarte goud' en is een schat aan voedingsstoffen. Het wordt traditioneel gebruikt voor allerlei soorten kwalen, van het bestrijden van ontstekingen tot het versterken van het immuunsysteem. Chaga-paddenstoelen zijn rijk aan bèta-glucanen en bevatten veel vezels. We gebruiken alleen het vruchtlichaam van de paddenstoel (niet het mycelium), omdat dit het meest voedingsrijke deel van de paddenstoel is, waar de meeste bèta-glucanen voorkomen. Door de natuurlijke zoete smaak van de paddenstoel kan er als thee van worden genoten.

100% Biologisch Champignonpoeder Voedingssupplement/ Voedingssupplement

½ theelepel tot 1 theelepel per dag. Raadpleeg uw arts voordat u voedingsrijke producten gebruikt. Ontvangst van grondstoffen -> Malen -> Sterilisatie -> Metaaldetectie -> verpakking

Food Contact, polyethyleen voering 5 kg
36 maanden vanaf productiedatum. Bewaar in een koele, droge plaats

De gegevens in dit document zijn opgesteld volgens de specificaties van de fabrikant.

De gegevens in dit document worden weergegeven nadat de herstellingen zijn uitgevoerd.
De gegevens in dit document zijn opgesteld volgens opgave van de producent.

pagina1afbeelding23371488

Wij verklaren hierbij dat Biologisch Chaga Poeder geen stoffen bevat die allergieën of intoleranties veroorzaken als ingrediënten of door de mogelijkheid van kruisbesmetting. De lijst met allergenen die bij daarvoor gevoelige personen waarschijnlijk bijwerkingen veroorzaken, vindt u in bijlage II bij Verordening (EU) nr. 1169/2011. Houd er rekening mee dat deze verklaring is gebaseerd op de informatie van de fabrikant van het product.

AUTHENCITEIT

Biologisch Chaga Poeder is 100% natuurlijk en bevat geen toevoegingen zoals suikers, zuren, kleurstoffen, conserveermiddelen etc.

GMO VRIJ

Biologisch Chaga-poeder niet onderhevig aan genetische modificaties. Er zijn procescontroles ingesteld om ervoor te zorgen dat er geen accidentele besmetting met genetisch gemodificeerde materialen of materialen die daarvan zijn afgeleid, kan plaatsvinden. Hierbij verklaren wij dat biologisch Chaga-poeder niet onderworpen is aan etikettering onder EU-verordeningen 1829/2003/EG en 1830/2003/EG inzake genetisch gemodificeerd voedsel en diervoeder.

PESTICIDEN

Biologisch Chaga-poeder voldoet aan de vereisten uiteengezet in Verordening (EG) nr. 834/2007 van de Raad (en daaropvolgende wijzigingen). Het voldoet ook aan de strenge biologische landbouwnormen van de Soil Association. Tijdens het productieproces worden het product en de verpakkingsmaterialen niet blootgesteld aan pesticiden of residuen van bestrijdingsmiddelen. Pesticiden worden niet ter plaatse opgeslagen en ook niet gebruikt in de productie- of opslagruimtes.

BESTRALING

Het product is niet bestraald en voldoet aan de EU-verordening 1999/3/EG.

BSE-VERKLARING

Biologisch Chaga-poeder wordt uitsluitend uit plantaardige bronnen geproduceerd en bevat geen componenten van dierlijke oorsprong. Het is niet afkomstig van enige dierlijke bron en is niet in contact gekomen met bestanddelen van dierlijke oorsprong.

De gegevens in dit document zijn opgesteld volgens de specificaties van de fabrikant. De gegevens in dit document worden weergegeven nadat de herstellingen zijn uitgevoerd.
De gegevens in dit document zijn opgesteld volgens opgave van de producent.

(EN) Productdatablad (DE) Produktspezifikatie (NL) Productspecificatie

RPo

(EN) Productdatablad (DE) Produktspezifikatie (NL) Productspecificatie

RESTIGE OPLOSMIDDELEN

Bij het productieproces worden geen resterende oplosmiddelen gebruikt.

NIVEAU VAN ONGEWENSTE STOFFEN

Het strikt gecontroleerde productieproces van Organisch Chaga Poeder zorgt ervoor dat de niveaus van ongewenste stoffen (zware metalen, PAK, mycotoxinen, enz.) onder de limieten liggen die zijn vastgesteld door de EU-wetgeving (Commissieverordening nr. 2073/2005, nr. 1881/2006 en daaropvolgende wijzigingen) , inclusief de aanbevelingen van de EFSA over voedselverontreinigingen.

VERKLARING DIERPROEVEN

Wij voeren geen dierproeven uit en laten geen producten uitvoeren.

VRIJWARING

De hierin opgenomen informatie is gebaseerd op de huidige stand van onze kennis en is bedoeld om ons product te beschrijven vanuit het oogpunt van veiligheidseisen. Daarom mag het niet worden opgevat als gegarandeerde specifieke eigenschappen van het beschreven product. Onze productspecificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Dit is een landbouwproduct; daarom kan er enige batchvariatie optreden in termen van kleur, smaak, geur, uiterlijk en samenstelling, afhankelijk van de groeiomstandigheden en seizoensvariabiliteit.

De voedingsinformatie in dit document is gebaseerd op voedingstests en op gemiddelde, zoals vereist door Verordening (EG) nr. 1169/2011. De informatie is niet bedoeld om de garantie van kenmerken te garanderen. Het is vrijblijvend en geldt niet voor eventuele aanspraken op garantie en productaansprakelijkheid .

Wil jij onze paddenstoelen testen? Koop onze samplekit!